Konfirmasjon

Velkommen som konfirmant i Østsida Frikirke!

Konfirmantsamlingene finner sted på Gimletun, annenhver onsdag etter skoletid, kl 13.30-15.30. Da er du ferdig med konf.undervisningen før fotballtreninga eller dansen begynner. Der blir det hengetid med vafler, lek, undervisning og gruppe.

I Østsida Frikirke kan du være med som konfirmant allerede fra 8.trinn. Dette gir mulighet for enda et år med moro og undervisning og vil forhåpentligvis knytte enda sterkere relasjoner, også på tvers av årskullene. Det er samtidig mulig bare å være med i 8. eller 9.trinn. 8.trinn er med på vafler og lek fra 13.30-14.30 mens 9.trinn fortsetter med undervisning og grupper fra 14.30-15.30.

Gjennom året vil konfirmantene også ha treffpunkter sammen med andre frikirker. Konfirmasjonstiden avsluttes med leir på Evjetun i august sammen med alle Frikirke-konfirmanter på sørlandet.

I Frikirken ønsker vi at konfirmantene skal få kunnskap og kjennskap til Gud. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommene kan bli kjent med en evig Gud som holder gjennom alle livets utfordringer og gleder.

Pris: kr 500,- pr skoleår, som dekker det faste opplegget annenhver uke med snacks og aktiviteter (f.eks. bowling) og bli-kjent-tur.
Leir: kr 4000,- (en hel uke på Evjetun, kun det året man er konfirmant)
I tillegg får man en inngravert skinnbibel som gave fra menigheten.

Konfirmasjonsdag lørdag 19.august 2023 (2008-kullet) og lørdag 24.august 2024 (2009-kullet).

Kontakt pastor Renate Orre for mer info: renate.orre@frikirken.no 

Ungdomsarbeider Daniel Dahl starter opp 1.juli.

Påmelding via dette skjemaet!

Psst! Du trenger ikke være medlem i Frikirken for å være konfirmant i Frikirken

Powered by Cornerstone