Aktuelt
Aktuelt
Velkommen til Vennefest! Justvik kirke, Justnes Misjonskirke og Østsida Frikirke går sammen om å arrangere en vennefest for bydelen vår på Halloween! Alle barn fra 3 år - 4. klasse er velkomne, og de som vil kan ta med mamma eller pappa. Vi kler oss ut - men dropper skumle kostymer. Det blir ulike aktiviteter for barna, åpen kafé med salg av kaker, saft og kaffe, godteriposer til alle, og show med klovn! Vi gleder oss til en heidundrende fest!
Meld deg på her
22-24. september drar vi på menighetstur til Evjetun! Det blir masse gøy for hele familien og godt fellesskap. En veldig god anledning til å bli bedre kjent med andre i menigheten!
Les mer
Vi trenger en ny person til å holde i knøtteKRIK (2-3 år) på supermandag! Vi har også behov for ledere i alle grupper på søndagsskolen, men spesielt på T&T (5-7. klasse). Kan du bidra? Ta kontakt med kontoret!
Les mer
Noen i menigheten arrangerer skitur til Østerrike for ungdom i vinterferien! Turen er for de i 10. klasse og oppover, og vi reiser 17-24. februar 2024. Bli med!
Les mer
Vi har behov for flere kirkeverter og flere til å hjelpe med kirkekaffe. Dette passer spesielt godt til dere med litt større barn! Har du mulighet til å hjelpe? Ta kontakt med kontoret!
Les mer
Er du hjemme med barn på dagtid? Vi vil hjelpe deg med å komme i kontakt med andre i menigheten som også er det!
Les mer
Vi har lyst til å hjelpe hverandre med barnevakt! Vi tror vi har flere i menigheten som kunne tenke seg å bygge relasjoner med barn og foreldre, og flere som kunne trenge hjelp til barnevakt! Vi ønsker derfor å hjelpe dere med å komme i kontakt med hverandre.
Les mer
Vi trenger en ny frimatutdeler! Det går ut på å hente mat fra fire butikker, pakke og dele ut til mottakere som kommer til kontoret. Ta kontakt med rune.tobiassen@frikirken.no ved interesse.
Les mer
Vår tidligere ungdomsarbeider Frederik Notevik, kona Miriam og sønnen Silas er misjonærer i Elfenbenskysten. Dersom du ønsker å følge dem, send en mail til mnotevik@nlm.no og bli påmeldt nyhetsbrevet deres.
Les mer
Per Kristian Rønning, som går i menigheten og jobber som innvandringskonsulent i Frikirken, skal sammen med flere andre ha et online kurs i høst som heter "Fra fremmed til familie". Vi vil gjerne ha en gruppe fra Østsida med på dette, som kan utrustes og jobbe ekstra mot å ta nye landsmenn imot i menighetsfamilien. Er du interessert i være med? Ta kontakt med oss!
Les mer
Frikirken er medarrangør på apologetikkveldene i Kristiansand! Her er mange spennende undervisere, blant annet vår egen pastor Rune Tobiassen. Sjekk ut programmet!
Les mer
Det skjer nye og spennende ting i Østsida i høst. Se høstens program.
Les mer
Powered by Cornerstone