Aktuelt
Aktuelt
Velkommen som konfirmant i Østsida Frikirke! Vi samles annenhver onsdag på Gimletun, fra 13.30-15.30, med oppstart av undervisning 11. september 2024. Påmeldingen er åpen!
Les mer og meld deg på her
Årsmeldingen for 2023 er klar og sendt ut til medlemmer. Les den og se alt som skjer i menigheten. Vi har mye å være takknemlige for!
Les mer
Rune er i Japan 16-23. april, for å besøke Frikirkens misjonsarbeid i der. Vær med å be for ham!
Les mer
26-28. april drar vi på tweens-leir til Evjetun sammen med Hånes Frikirke! Påmeldingsfrist 19. april. OBS! Både tweens og voksne (ledere) må melde seg på!
Les mer
Onsdag 22. mai kl 20-22 blir det foreldrekveld på Gimletun. Det blir kveldsmat, vitnesbyrd om hva familiegrupper har betydd for familier, og deling av tips og triks med hverandre. Vi oppfordrer spesielt alle som er i familiegruppe, kunne tenke seg å bli det eller er nysgjerrige på hva det er å ta turen!
Les mer
Vil du/dere invitere til noe sosialt etter gudstjenesten? Tur, dyreparken, invitere hjem eller lignende? Gi beskjed til kontoret på forhånd slik at det kan spres i våre kanaler, eller post selv på Østsidas facebookside. En veldig fin måte å bli bedre kjent med hverandre på!
Les mer
21. april kl 19-21 blir det en musikalsk festkveld i Kristiansand Frikirke! Med seg på konserten har han det nystartede prosjektkoret i Frikirken, under ledelse av Bodil Nørsett, Hege Beckmann og Maria Sødal Arredondo. Overskuddet fra konserten er øremerket nytt lydanlegg i Frikirken, så vi håper kirkerommet blir fylt til randen!
Les mer og kjøp billetter her
5.-6. april var Astrid Marie og Petter Græsdal på misjonskontaktsamling på Lillestrøm. De fikk informasjon om misjonsarbeidet sentralt i Frikirken, om «kortreist misjon» (innvandrerarbeidet), om FriBu sin misjonsgivertjeneste Medspiller, og møtte misjonærfamilier fra både Midtøsten, Sentral-Asia og Japan på Zoom som fortalte om arbeidet og dagliglivet sitt. De forteller om en inspirerende samling, og håper de kan være til nytte for menigheten videre med å skape engasjement for misjonen!
Les mer
40 dager er et praktisk kurs for utrustning til liv og tjeneste for og med Jesus. Det er hver fredag kl 9-15 i Kristiansand Frikirke, og starter opp fredag 23. august. Flere i menigheten vår har tatt kurset og er veldig fornøyde!
Les mer og meld deg på her
Denne gjengen representerer Østsida Frikirke i læringsfellesskapet "Connect", som skal hjelpe oss som menighet til å bli et mer flerkulturelt fellesskap. De rapporterer om et veldig fint døgn sammen med 7 andre menigheter. Be gjerne om at flere kulturer må finne sin plass i menigheten vår!
Les mer
Lørdag 16. mars er det konsert i Kristiansand Frikirke: et prosjektkor satt sammen for anledningen har øvd inn verket Young Messiah - som er en oppdatert versjon av Händels Messias. Vår egen Kjetil Høyer Jonassen er med! Velkommen!
Les mer
FRIK Light er nå på Spond! Bli med i gruppen vår slik at vi enkelt kan nå ut med informasjonen du trenger!
Bli med her
Hånes Frikirke kjører et interessant og solid foreldrekurs denne vinteren med Yngve Kolltveit. Det går over 3 ganger; to kvelder + en lørdag, og starter allerede 18. jan. Kurset består av undervisning, individuelle/foreldre-oppgaver og mulighet for Q&A.
Mer informasjon og påmelding
Vårens program i Østsida er klart! Her får du oversikt over hva som skjer.
Les mer
På grunn av værforhold og anbefalinger om å holde seg hjemme, er menighetsmøtet som var satt opp 3. jan FLYTTET til torsdag 4. jan kl 19.30 i stedet. Vi skal blant annet vedta budsjett og snakke om synodesaker - kultur og retning for Frikirken fremover. Velkommen!
Les mer
Vi er stolte av barnehagepedagog Anne Aanensen Randøy som går i menigheten vår, og har lyst til å anbefale hennes nye bok "God tid"! Det er en sjarmerende bildebok om god og dårlig tid. "Hun viser sin kjennskap til målgruppa, og God tid er i tillegg litterært sterk." Kjøp den på Berges Bokhandel, eller ved å klikke på linken!
Kjøp den her
Onsdag 29. nov blir det foreldrekveld på Gimletun! Vi anbefaler alle foreldre å skaffe barnevakt og sette av kvelden - dette blir en spennende kveld hvor vi snakker om å gi troen videre til barna våre. Velkommen!
Les mer
Lørdag 11. nov kl 12 er det fakkeltog for forfulgte kristne ved Domkirken i Kristiansand. Etterpå er det tverrkirkelig gudstjeneste i Misjonshuset kl 13. Bli med å vise din støtte og solidaritet!
Les mer
Skjærgårds inviterer til den første MYE MER-festivalen; 4.-5. november i Kristiansand. ​​​​​​​MYE MER er en skreddersydd festival for Tweens (barn fra 5. – 7. klasse). Det blir hoppeslott, gameshow, konkurranser, lagspill, undervisning, glow-party, Jesus Loves Electro og mye annet gøy. Vi drar en gjeng fra Østsida - håper du blir med!
Les mer
På gudstjenesten 19. nov kl 11 er alle 2-åringer spesielt velkomne! Da vil vi gjøre ekstra stas på dere og gi dere en gave fra menigheten.
Meld deg på her
Synes du det er krevende å skifte dekk på grunn av helsa eller tidsklemma? Lørdag 4. nov kl. 11-15 gjør Østsida Frikirke det for deg på Justvik torv. Velkommen!
Meld deg på her
Vi trenger ny bakeansvarlig på FRIK Light! Kan du bidra? Ta kontakt med kontoret!
Les mer
Vil du være med i jentegruppe for 6. og 7. trinn? Og bli tryggere på venner og på tro? Vi møtes en gang i mnd hjemme hos Gunn Lisbeth. Kontakt henne for mer info eller for påmelding: gunn_lisbeth@yahoo.com
Les mer
Veritaskonferansen 2023 arrangeres 20.-22. oktober på Bibelskolen i Grimstad. Formålet med konferansen er at vi skal styrkes i troen på Jesus som Sannheten, og utrustes til frimodig å leve ut og dele vår tro. I år skal vi dykke ned i temaet "Fornuft & Fantasi - arven etter C.S. Lewis" - det gleder vi oss til å gjøre sammen med deg!
Les mer og meld deg på her
Du kan legge inn gudstjenester, supermandag, FRIK eller FRIK Light direkte inn i din kalender. Slik kan du sørge for å alltid være oppdatert på hva som skjer når i Østsida! NB. En feil er nå rettet opp - linkene skal nå fungere for å abonnere.
Finn kalender her
Velkommen til fest kun for 4-åringer! Lørdag 21. okt kl 14-15.30 vil vi gjøre stas på 4-åringene våre på Gimletun. Mamma og/eller pappa kan være med, men søsken har ingen adgang. På gudstjenesten søndag 22. okt kl 11 vil vi ha 4-åringene på scenen og gi dem en gave fra menigheten. Meld på ditt barn til ostsida@frikirken.no.
Les mer
Vi trenger en ny person til å holde i knøtteKRIK (2-3 år) på supermandag! Vi har også behov for ledere i alle grupper på søndagsskolen, men spesielt på T&T (5-7. klasse). Kan du bidra? Ta kontakt med kontoret!
Les mer
Vi har behov for flere kirkeverter og flere til å hjelpe med kirkekaffe. Dette passer spesielt godt til dere med litt større barn! Har du mulighet til å hjelpe? Ta kontakt med kontoret!
Les mer
Er du hjemme med barn på dagtid? Vi vil hjelpe deg med å komme i kontakt med andre i menigheten som også er det!
Les mer
Vi har lyst til å hjelpe hverandre med barnevakt! Vi tror vi har flere i menigheten som kunne tenke seg å bygge relasjoner med barn og foreldre, og flere som kunne trenge hjelp til barnevakt! Vi ønsker derfor å hjelpe dere med å komme i kontakt med hverandre.
Les mer
Vi trenger en ny frimatutdeler! Det går ut på å hente mat fra fire butikker, pakke og dele ut til mottakere som kommer til kontoret. Ta kontakt med rune.tobiassen@frikirken.no ved interesse.
Les mer
Vår tidligere ungdomsarbeider Frederik Notevik, kona Miriam og sønnen Silas er misjonærer i Elfenbenskysten. Dersom du ønsker å følge dem, send en mail til mnotevik@nlm.no og bli påmeldt nyhetsbrevet deres.
Les mer
Per Kristian Rønning, som går i menigheten og jobber som innvandringskonsulent i Frikirken, skal sammen med flere andre ha et online kurs i høst som heter "Fra fremmed til familie". Vi vil gjerne ha en gruppe fra Østsida med på dette, som kan utrustes og jobbe ekstra mot å ta nye landsmenn imot i menighetsfamilien. Er du interessert i være med? Ta kontakt med oss!
Les mer
Frikirken er medarrangør på apologetikkveldene i Kristiansand! Her er mange spennende undervisere, blant annet vår egen pastor Rune Tobiassen. Sjekk ut programmet!
Les mer
Det skjer nye og spennende ting i Østsida i høst. Se høstens program.
Les mer
Powered by Cornerstone