Samlivskurs

Vi gleder oss stort over å kunne invitere til nytt digitalt samlivskurs! Kurset våren 2021 var stappfullt, med 70 fornøyde deltakerpar. Mange par har blitt bedre kjent med både seg selv og sin partner - på godt og vondt - gjennom pandemien, og hva er vel bedre enn å investere noen hjemmekvelder denne høsten til å fokusere på samlivet!? Kurset går over 6 onsdagskvelder med oppstart onsdag 20.oktober.

Gottman samlivskurs er utviklet av professor John Gottman.
Gottman regnes som verdens fremste forsker på parforhold
og faktorer som fremmer livslange ekteskap. Kurset er egnet
for par i alle aldre der begge partnerne deltar – fordi man vil
få det bedre som par. Det består av undervisning, oppgaver
som partnerne gjør hver for seg og samtalepunkter paret
jobber sammen om. Kurset bygger på innholdet i Gottmans
bok: «Hemmeligheten bak et lykkelig parforhold. Syv nøkler
fra verdens fremste samlivsforsker».
Dere lærer:
• Styrke kjennskap til hverandre
• Bygge vennskap og tillit
• Gjenkjenne og møte invitasjoner
til følelsesmessig kontakt
• Konfliktløsing
• Hvordan støtte hverandre
• Utvikle felles historie, verdier og mål

Hvem er kurset for?
Kurset passer for par som vil styrke og sikre samlivet sitt, - altså få det bedre sammen. I dette kurset får dere undervisning og mulighet for å praktisere metodene. Noen par er i en vanskelig situasjon. Kurset vil peke på hva dere kan gjøre for å få det bedre sammen.
Kurset har ingen direkte kristen profil, men bygger på prinsipper vi som kirke kan stille oss bak.
Det kreves ingen interaksjon med andre kursdeltakere. Påmeldingsinfo trengs for å kunne søke støtte til kursholder og materiell. Meld deg på i god tid for å være sikret kurshefte før første samling!

Hvem er kurset ikke hensiktsmessig for?
Undervisningsbaserte kurs som dette er ikke hensiktsmessige for alle par. De som erfarer alvorlig stress i parforholdet, betydelige følelsesmessige eller fysiske overgrep, alvorlige følelsesmessige eller mentale helseproblemer, relasjoner der en eller begge er aktivt avhengige av alkohol eller narkotika, samt relasjoner med alvorlig tvangsatferd som spilleavhengighet, seksuell utagering eller annen alvorlig forstyrrende atferd.

PRIS: Vi tilbyr kurset gratis, - det eneste dere betaler for er kurshefter; 500,- for 2 deltakerhefter og en kursbok. Kurset er støttet av BUFDIR.
Deltakeravgiften vippses til Østsida Frikirke #24711 og merkes med "Samlivskurs" eller betales i betalingsskjema under.

PÅMELDING:

Fyll ut dette skjemaet.og betal kursmateriellet ved å bruke betalingsløsningen under.
Når du er påmeldt, får du tilsendt påloggingsinfo til den digitale samlingen i god tid før første kurskveld.

Vi ber om at alle kursdeltakere har kamera på under samlingene - det gjør det lettere for foredragsholdere og lar oss kjenne på fellesskap - hver for oss 🙂

Det er Mari og Yngve Kolltveit, Ingunn og Andreas Magnus og Agnes og Rune Zahl Olsen som underviser på kurset.

Beløp:
NOK