MYE MER-festivalen

25.10.2023
Skjærgårds inviterer til den første MYE MER-festivalen; 4.-5. november i Kristiansand. ​​​​​​​MYE MER er en skreddersydd festival for Tweens (barn fra 5. – 7. klasse). Det blir hoppeslott, gameshow, konkurranser, lagspill, undervisning, glow-party, Jesus Loves Electro og mye annet gøy. Vi drar en gjeng fra Østsida - håper du blir med!

Høsten 2021 gikk MER-Festivalen av stabelen for første gang. Siden den gang har Skjærgårds arrangert i overkant av 30 MER-festivaler, for tilsammen 4000 TWEENS, i hele landet. Vi kjenner at tiden er inne for å ekspandere konseptet til sitt fulle potensiale.

Skjærgårds inviterer til den første MYE MER festivalen; 4.-5. november i Kristiansand.
MYE MER er en skreddersydd festival for Tweens (barn fra 5. – 7. klasse).

TWEENS er ofte de som føler seg «midt imellom». De har blitt for store for noe, men samtidig for små for de store, kristne happeningene. Dette gjør vi noe med. På «MYE MER» er det nemlig Tweens´a som er stjernene!

Dette er en to-dagers festival med startskudd lørdag kl.14.00, som avsluttes med familiegudstjeneste søndag kl. 12.00. Festivalen og gudstjenesten finner sted i Gimlehallen.

Gjennom festivalen serveres aktiviteter som hoppeslott, et gigantisk gameshow, konkurranser, lagspill, undervisning og mye annet gøy. Lørdag kveld avsluttes med et heftig glow-party, der de som vil kan smøre seg inn med selvlysende ansiktsmaling, før selveste Jesus Loves Electro kjører stemningen helt opp i taket.

I løpet av festivalen vil vi oppmuntre, inspirere og engasjere deltakerne til å følge Jesus – med lave skuldre.

OVERNATTING
Vi overnatter under samme tak i Gimlehallen, og avslutter kvelden med en kveldssamling og nattkino.
Dersom det er behov for å sove hjemme, er det også selvsagt helt lov.

PÅMELDING
Vi håper på å bli en gjeng fra Østsida frikirke,
Meld dere på vår interne gruppepåmelding her.
Frist for påmelding: 29. okt - vær raske!

Mer informasjon finner du her.

Hvis du har mulighet å være gruppelederkontakt? Ta kontakt med kontoret?

Powered by Cornerstone