Supermandag

Supermandag finner sted annenhver mandag (oddetallsuker) på Fagerholt skole fra 17.00-18.30.

Vi har samlet de fleste aktivitetene for barn i menigheten på samme dag, sånn at familien kan komme samlet til «kirka». Vi spiser noe både voksne og barn elsker: PANNEKAKER! Da kan man spise mellom 17.00 og 17.30 (flexi) for en billig penge, før barna går på den aktiviteten de ønsker.

Aktiviteter som følger etter middagen fra 17.30-18.30:

De voksne kan sitte og snakke sammen over en kaffekopp mens de venter på barna. Denne mandagen er dagen etter den søndagen vi ikke har gudstjeneste – en litt kronglete måte å si at barna på denne måten møtes ukentlig, selv om vi bare har gudstjeneste annenhver uke.

Det er selvfølgelig mulig å komme og spise middag uavhengig av om man skal på en av aktivitetene. Vi ønsker alle generasjoner hjertelig velkommen rundt middagsbordet!

I kalenderen under finner du datoene for Supermandag.
Klikk her for å legge kalenderen til din egen kalender
NB! Dersom du har google-konto/gmail: Trykk på «+google kalender» under kalenderen i stedet, da abonnerer du på kalenderen slik at den oppdaterer seg automatisk til enhver tid!