Stilling ledig Ungdomsarbeider

Ungdomsarbeider/ungdomspastor i Østsida Frikirke,
50-80% stilling

Østsida Frikirke er en lokal menighet for bydelene Gimlekollen, Fagerholt, Justvik og Kongsgård øst i Kristiansand. Vi holder til på Fagerholt skole og Gimletun og er en engasjert flergenerasjonsmenighet med medlemmer i alle aldre som ønsker å leve nær Gud og nær hverandre. Staben består pr i dag av pastor og administrasjonsleder i til sammen 170 % stilling og vi søker nå etter en motivert og engasjerende ungdomsarbeider/ungdomspastor i 50-80 % stilling.

Østsida Frikirke er en av 82 menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke. Menigheten har sitt utspring fra Kristiansand Frikirke, og er et resultat av et stort lokalt engasjement i området gjennom 18 år. Menigheten har opplevd en jevn vekst etter offisiell stiftelse i 2014, og har per i dag i overkant av 200 medlemmer, mange av dem barn.

Hva vi ønsker for ungdomsarbeidet

Vi drømmer om å se barn og unge i bydelen vår bli møtt av Jesus

– Vi søker deg som ønsker å være med å bygge et åpent fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere

– Vi søker deg som er reflektert, engasjert og nytenkende om hvordan du kan utvikle og bygge opp ungdomsarbeidet basert på våre verdier: Disippelgjørende, Inkluderende og Tjenende

– Vi søker deg som liker å være sammen med, og brenner for arbeid blant barn og unge, og som har evne til å skape gode relasjoner og bygge team

Nøkkeloppgaver:
• Utvikle og drive ungdomsarbeid annenhver helg (8. trinn og oppover)

• Tweensarbeid annenhver helg (5.-7. trinn)

• Ledertrening og smågruppesamlinger for tweens og ungdom
• Delta i konfirmantarbeid
Arbeidsoppgavene vil bli avtalt nærmere og tilpasset dine evner og ønsker. Arbeidet innebærer kvelds- og helgearbeid.

Ønskede kvalifikasjoner:

– Relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå og/eller relevant erfaring
– Evne til å arbeide både selvstendig og i team
– Ha gode formidlings og kommunikasjonsevner
– Engasjement for unges tro og tilhørighet til kirken
– Evne til å skape tillit i møte med unge
– Kunnskap om ungdommenes sosiale plattformer

– Trivelige og engasjerte kollegaer og frivillige medarbeidere

– Oppfølging og veiledning
– Mulighet til å påvirke arbeidsoppgaver og satsningsområder

– Lønn og pensjon etter Frikirkens avtaleverk

Personlig egnethet og gode samarbeidsevner vektlegges. Ved tilsetting må politiattest fremlegges. Den som ansettes må være forpliktet på Guds Ord og Den Evangelisk Lutherske Frikirkes bekjennelser.

For nærmere informasjon kontaktes pastor Rune Tobiassen, 95 84 18 56.
Søknaden sendes rune.tobiassen@frikirken.no Søknadsfrist: 15.april.

Tiltredelse: Så snart som mulig/1.august