Menighetstur 6.-8.sept. 2019

Bli med på årets menighetstur til Farsund Resort!
Et sted for å knytte relasjoner, få åndelig påfyll, komme til ferdig mat, – bygge menighet!
Eget opplegg for barn, tweens, ungdom og voksne, samt god tid til fellesskap på tvers av alle generasjoner. Frikirkens øverste leder, Jarle Skullerud, blir med oss på tur, og vår nye ungdomsarbeider, Frederik Notevik, planlegger mye gøy for tweens og ungdom gjennom hele helga! Velkommen!

Du overnatter i fine rom med eget bad m/dusj og kommer til dekket bord.
Prisene under gjelder for hele helga.

Rommene er fordelt på 32 eneboliger. Gjør gjerne avtaler om dere ønsker å bo sammen, og kommentér dette under. Vi oppfordrer familier med behov for to rom å avtale med en annen familie med samme behov. Det er f.eks mulig for to familier å dele tre rom. Vi fordeler husene fortløpende.

Det er tre hustyper på anlegget:
Hus med tre dobbeltrom – 6 sengeplasser
Hus med ett dobbeltrom og to trippelrom – 8 sengeplasser
Hus med fire dobbeltrom – 8 sengeplasser

Ved å ta med egen madrass, får vi fylt opp rommene bedre og prisen pr familie går ned. Det finnes ikke ekstra madrasser på hotellet.

Det er ikke forbindelse mellom rommene.
______________________________
PRISLISTE inkl kost og losji:

ETT DOBBELTROM:
Voksen i enkeltrom: 2200kr
Voksen i dobbeltrom: 1400kr
To voksne m/ett barn (inntil 10 år): 2900kr
To voksne m/to barn (inntil 10 år): 3200kr

1 voksen m/ett barn (inntil 10 år): 2400kr
1 voksen m/to barn (inntil 10 år): 2700kr

TO DOBBELTROM:
2 voksne m/to barn (inntil 10 år): 4000,-
2 voksne m/tre barn (inntil 10 år): 4000,-

5.-7.trinn innkvarteres i egne tweenshus (5.-7. trinn) og betaler kr 800,- for kost/losji hele helga. Forutsetter 3 pers pr rom.
8.trinn og oppover innkvarteres i egne ungdomshus og betaler kr 1000,- for kost/losji hele helga. Forutsetter 3 pers pr rom.

Makspris pr familie med barn opptil 12 år: 4000kr.
Makspris pr familie med barn over 12 år: 4500kr.
Det er menigheten som dekker det overstigende, så vi oppfordrer alle til å stu så godt vi kan på husene 🙂

Er økonomien et hinder for deg eller har du spørsmål til påmelding, ta kontakt med Renate Orre på renate.orre@frikirken.no eller 99 63 68 69.
_______________________________

Programmet starter med middag kl 18.00 fredag og avslutter med lunsj kl 13.00 søndag. Etter dette drar vi på tur til Sørlandsbadet i Lyngdal hvor vi har fått spesialpris på 50kr pr person! (Normalpris 140kr-195 kr). Det blir også utflukt til en av områdets vakre turområder. Merk av om du/dere ønsker å være med på noe av dette.

Les mer om Farsund Resort på www.farsundresort.no

Bindende påmelding familievis her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUBcUlkkzyc0C1Ac3-phfPkuRgG8QB6pG24CnNXLwbWMfuiw/viewform
Betalingsfrist: 26.august (Badebilletter betales samtidig).
Betaling til konto: 3000.15.89659. Merk med “Menighetstur” og etternavn.

Velkommen!