Konfirmasjon 2022 eller 2023

Se promovideo her!

I Østsida Frikirke har du mulighet til å være med som konfirmant allerede fra 8.trinn. Dette gir mulighet for enda et år med moro og undervisning og vil forhåpentligvis knytte enda sterkere relasjoner, også på tvers av årskullene. Det er samtidig mulig bare å være med i 8. eller 9.trinn.

Konfirmantsamlingene finner sted på Gimletun, annenhver onsdag etter skoletid, kl 13.30-15.30. Da er du ferdig med konf.undervisningen før fotballtreninga eller dansen begynner. Der blir det hengetid med vafler, lek, undervisning og gruppe.

Gjennom året vil konfirmantene også ha treffpunkter sammen med andre frikirker. Konfirmasjonstiden avsluttes med leir på Evjetun i august sammen med alle Frikirke-konfirmanter på sørlandet.

I Frikirken ønsker vi at konfirmantene skal få kunnskap og kjennskap til Gud. Vi ønsker å legge til rette for at ungdommene kan bli kjent med en evig Gud som holder gjennom alle livets utfordringer og gleder.

Pris: kr 500,- pr skoleår, som dekker det faste opplegget annenhver uke med snacks og aktiviteter (f.eks. bowling) og bli-kjent-tur.
Leir: kr 4000,- (en hel uke på Evjetun, kun det året man er konfirmant)
I tillegg får man en inngravert skinnbibel som gave fra menigheten.

Konfirmasjonsdag lørdag 20.august 2022 (2007-kullet) og lørdag 19.august 2023 (2008-kullet).

Kontakt ungdomsarbeider Frederik for mer info – frederik.notevik@frikirken.no

Påmelding via dette skjemaet: https://forms.gle/7uULW61rTtDw3fvn7

Psst! Du trenger ikke være medlem i Frikirken for å være konfirmant i Frikirken 😉