Supermandag finner sted annenhver mandag (oddetallsuker) på Fagerholt skole fra 17.00-18.30.

Vi har samlet de fleste aktivitetene for barn i menigheten på samme dag, sånn at familien kan komme samlet til “kirka”.

NYTT: Vi starter med aktivitetene kl. 17 og avslutter med felles kveldsmat. De yngste spiser fra 17.45 når deres aktiviteter er ferdig og ellers kommer resten kl. 18. Ferdig til kl. 18.30

Aktiviteter:

De voksne kan sitte og snakke sammen over en kaffekopp mens de venter på barna og fra 23.september blir det kort undervisning om oppdragelse.

Denne mandagen er dagen etter den søndagen vi ikke har gudstjeneste – en litt kronglete måte å si at barna på denne måten møtes ukentlig, selv om vi bare har gudstjeneste annenhver uke.

I kalenderen under finner du datoene for Supermandag.
Klikk her for å legge kalenderen til din egen kalender
NB! Dersom du har google-konto/gmail: Trykk på «+google kalender» under kalenderen i stedet, da abonnerer du på kalenderen slik at den oppdaterer seg automatisk til enhver tid!