Supermandag finner sted annenhver mandag (oddetallsuker) på Fagerholt skole fra 17.00-18.30.

Vi har samlet de fleste aktivitetene for barn i menigheten på samme dag, sånn at familien kan komme samlet til “kirka”.

NYTT: Vi starter med aktivitetene og avslutter med felles kveldsmat. De yngste spiser fra 17.45 når deres aktiviteter er ferdig og ellers kommer resten kl. 18. Ferdig til kl. 18.30

Aktiviteter som følger etter middagen fra 17.30-18.30:

De voksne kan sitte og snakke sammen over en kaffekopp mens de venter på barna. Denne mandagen er dagen etter den søndagen vi ikke har gudstjeneste – en litt kronglete måte å si at barna på denne måten møtes ukentlig, selv om vi bare har gudstjeneste annenhver uke.

Det er selvfølgelig mulig å komme og spise middag uavhengig av om man skal på en av aktivitetene. Vi ønsker alle generasjoner hjertelig velkommen rundt middagsbordet!

I kalenderen under finner du datoene for Supermandag.
Klikk her for å legge kalenderen til din egen kalender
NB! Dersom du har google-konto/gmail: Trykk på «+google kalender» under kalenderen i stedet, da abonnerer du på kalenderen slik at den oppdaterer seg automatisk til enhver tid!