Finn din kalender

Posted · Add Comment

På nettsiden har vi nå lagt ut mange kalendere slik at du kan velge hva slags oppdateringer du vil ha.

Under “Aktuelt” og «Hva skjer» finner du en kalender som inneholder alt som skjer i menigheten vår. Men hvis du klikker deg inn på de forskjellige aktivitetene under menyen «Hva skjer», finner du kalendere som viser, ja nettopp, akkurat den aktiviteten du klikker deg inn på.

På kalenderne kan du klikke på hvert enkelt arrangement for mer informasjon. Og du kan enkelt legge den til i din egen mobilkalender hvis du ønsker det. Har du for eksempel en gutt som går på Guttis, kan du legge til Guttis-kalenderen til din kalender. Og så vil du gjerne holde deg oppdatert på når gudstjenester og møter er. Da finner du kalenderen her. Men du trenger ikke å få oppdateringer på Joy. Det kan naboen få, som har en datter som danser der. Dermed tipser du han om dette.

+ google kalender
NB! Dersom du har gmail- eller google-konto er det ENDA bedre å trykke på  “+google kalender” under hver kalender du ønsker å legge til. Da kan du abonnere på kalenderen, slik at du slipper å laste ned kalenderen hver høst og vår, samt at hvis det skjer en endring eller kommer mer informasjon, så endrer det seg automatisk i DIN kalender!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar