Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for Østsida Frikirkes håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve tjenestene våre overfor kirkesamfunnets medlemmer.

Daglig leder er behandlingsansvarlig, dersom ikke oppgaver er delegert. Henvendelser vedrørende innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, kan gjøres til ostsida@frikirken.no

Medlemskap

Vi innhenter navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og fødselsnummer fra Frikirkens medlemmer. Disse opplysningene er grunnlag for rapportering i forbindelse med offentlige tilskudd til kirkesamfunnet. Kontaktinformasjonen til medlemmene trenger vi for å kunne gi tilstrekkelig informasjon knyttet til medlemskapet og det som skjer i Frikirken. Når man melder seg inn i kirkesamfunnet, samtykker man til hvert enkelt område man tillater at virksomheten bruker personopplysninger til. Dersom et medlemskap avsluttes, slettes personopplysningene.

E-post

Medlemmer kan sende e-post til oss, men de bør være oppmerksomme på at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Man bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Dersom vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den snarest mulig.

Nyhetsbrev

Som medlem eller interessert i Frikirken kan man melde seg som mottaker av ulike nyhetsbrev eller andre henvendelser. Til dette trenger vi e-postadresse. Disse adressene deles ikke med andre, og de slettes når de ikke lengre er i bruk.

Oppdatert 11.06.2018