Menighetstur 16.-18.september

PageLines-LoggavmeddatoIBOX.jpg

Velkommen til menighetstur med Østsida Frikirke på Evjetun 16.-18.september – en helg der vi skal bli bedre kjent med Gud og hverandre.

Temaet er «Logg av». Få hjelp til å logge deg av sosiale medier, sånn at vi ikke mister kontakten med selve livet. Her får du god tid til å være avlogget. Få også hjelp til å logge deg på Gud. Har du glemt passord eller er du ny bruker? På menighetsturen får du hjelp til hvordan du skal gå fram! Og her får du god tid til å være pålogget og forbli det…

Dette må du ikke gå glipp av. Du overnatter i fine rom med eget bad m/dusj og kommer til dekket bord.
Pris for en voksen er 1200kr, barn 13-17år 900kr (NB egen pris for FRIK), 3-12 år 600kr, under 3 år gratis, max 3500kr per familie. Er økonomien et hinder for deg eller har du spørsmål til påmelding, ta kontakt med Kolbjørn Ertzeid på tlf. 97760577.

Påmelding familievis her: https://goo.gl/forms/ndTZmLaVuZenkVsE2
Påmeldingsfrist: 12.september.
Betaling med VIPPS: Velg «Østsida» (#24711 – ikke Kollekt). Merk med «Menighetstur og etternavn».
Betaling til konto: 3000.15.89659. Merk med «Menighetstur og etternavn».

Nytt av året er at FRIK – vårt nye ungdomsarbeid blir med oss fra lørdag kl. 17 og resten av menighetsturen. Det betyr at de som er konfirmanter kan dra rett fra Bli-kjent-tur på Randøya til Evjetun. Her blir det en leir i leiren i lavoer på plenen. Pris for en ungdom som overnatter i lavo/telt, inkl. pizza lørdag, frokost og middag søndag, 350kr.