FRIK light (5.-7.tr.)

Én lørdag i måneden samles FRIK light på Fagerholt skole kl. 17-19. Se datoene i kalenderen nedenfor.

Dette er for deg som går i femte, sjette og sjuende trinn.

Program:

17.00  Aktivitetsgrupper (NB! NY TID)

• Lagegruppe (mat og kreativt)
  • Gymsal-/utegruppe
  • Spillgruppe

18.00  Mat, andakt, kiosk

19.00  Slutt (Da kommer 8.trinn og oppover til FRIK)

Vi koser oss med god mat, andakt og ulike aktivitetsgrupper. Dette er for ALLE dere som har lyst, kom de gangene du kan. Vi samler inn 100kr til medlemskontingent for hele året, som dekker boller og kos.

Håper vi ser deg!

Er det noe du lurer på? Ring til Solfrid på 97 64 33 17.

Klikk her for å legge kalenderen til din egen kalenderNB! Dersom du har google-konto/gmail: Trykk på «+google kalender» under kalenderen i stedet, da abonnerer du på kalenderen slik at den oppdaterer seg automatisk til enhver tid!

NYHET! NB Ny tid fra 15.oktober: kl.17-19 i stedet for 18-20!

Ung i Østsida Frikirke 1  Ung i Østsida Frikirke 2

FRIK light er tidligere ti-Tretten. Vi har skiftet dag og navn. Det er mange som har gått på Ti-tretten, hvor 50-70 ti-trettenåringer hvert år har vært samlet en mandag i måneden. Nå trapper vi opp fokuset på de unge i bydelene Gimlekollen, Kongsgård, Fagerholt og Justvik.

Birger Bjørnstad er vår nye ungdomsarbeider. Han er fra Trondheim og er lærerstudent. Han vil være med å bygge opp et ungdomsarbeid hvor alle blir sett og inkludert. Han brenner spesielt for KRIK hvor målet er at ALLE skal ha det gøy.